Artboard 1Artboard 1Checkmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube
 • Befattning

  Ingenjör, projekt

 • Stationering

  LKAB, Narvik

 • Anställningsform

  Fast stilling

 • Sista ansökningsdatum

  2018-08-15

Ansök nu

Om företaget / verksamheten

LKAB er et internasjonalt høyteknologisk mineralselskap, en av verdens ledende produsenter av foredlet jernmalm til stålindustrien, og en voksende leverandør av industrimineralprodukter til andre sektorer. LKAB har over 4000 ansatte fordelt på 30 selskaper i 15 land.
Utskipningshavnen i Narvik har fungert som den viktigste havnen for utskipning av jernmalm fra LKABs gruver siden 1902, og er den nest største havnen i Norge, målt i tonnasje.
LKAB Norge AS har ansvar for langerhåndtering, havneterminalen og jernbaneterminalen.
Rundt 20 millioner tonn jernmalm håndteres gjennom anlegget og skipes ut til kunder over hele verden.

Om tjänsten

Prosjektleder – LKAB Norge AS

Vi søker en prosjektleder med industribakgrunn, gjerne med erfaring fra driftsettelse av anlegg.
Arbeidet innebærer og utvikle, planlegge og gjennomføre prosjekter som er besluttet fra ide til ferdige anlegg samt å lede forbedringer av eksisterende anlegg.
Prosjektlederen inngår i vår prosjektgruppe i Narvik. Gruppen tilhører avdeling Produksjonsutvikling på LKAB som gjennomfører prosjekt og utredninger på LKABs interne bestillere fra gruve til havn. Din plassering blir i Narvik.
Noe reisevirksomhet må påregnes i stillingen.
Du rapporterer til prosjektets styringsgruppe og seksjonssjef for logistikkprosjekt.

Dina kvalifikationer

Vi søker deg som har en ingeniør bakgrunn, bachelor/master, og som har skaffet deg en forståelse for industriprosesser. Vi ønsker deg som i dag har en ledende rolle og som har et mål om å skape gode relasjoner. Du må kunne jobbe selvstendig, være strukturert, engasjert og resultatorientert samt har en egenskap til å lede andre mot felles mål.
Som prosjektleder vil du få frihet til å anskaffe de ressurser du har behov for å gjennomføre prosjekter, innafor gitte rammer, men du vil samtidig ha et stort ansvar for å levere etterspurte leveranser.
Det vil være en fordel med erfaring innafor entrepriser og anskaffelsesmetoder/kontraktsformer samt at du har et nettverk innafor de tekniske fagområdene.

Vi erbjuder

Faglige utfordringer og et godt arbeidsmiljø i et av Skandinavias største konsern
Konkurransedyktige lønnsbetingelser
Gode pensjons- og forsikringsordninger

Övrig information

Arbeidssted
Narvik

100% Fast stilling.
For mer informasjon om stillingen, kontakt:
Seksjonssjef logistikkprosjekt Magnus Ragneberg : magnus.ragneberg@lkab.com

Søknadsfrist: 15.08.2018