Artboard 1Artboard 1Checkmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube
 • Befattning

  Driftchef

 • Stationering

  LKAB, Narvik

 • Anställningsform

  Fast stilling

 • Sista ansökningsdatum

  2017-12-22

Ansök nu

Om företaget / verksamheten

LKAB er et internasjonalt høgteknologisk gruve- og mineralkonsern som utvinner og foredler Norrbottens unike jernmalm for det globale stålmarkedet. Bærekraft er kjernen i vår forretningsidé og vårt mål er å være et av de mest innovative, ressurseffektive og ansvarsfulle bedrift i bransjen. Konsernet, som omsatte drøyt 16 milliarder kroner 2016 og har cirka 4 200 ansatte i 13 land, inkluderer også industrimineraler, boresystem, togtransporter, entrepenørtjenester og eiendomsselskap. I Narvik har LKAB jernbaneterminal og havn for lossing og lasting av jernmalmprodukter med en årlig kapasitet på 30 millioner tonn, som gjør den til Norges største havn for bulkmaterialer.

Om tjänsten

Da vår driftssjef går over i annen stilling for videre utvikling av selskapet, søker vi
Driftssjef

Om stillingen
Driftsjefen har ansvar for driftsavdelingen knyttet til lasting og lossing og driften av bygg/infrastruktur i selskapet
Avdelingen har rundt 60 ansatte der hoveddelen er knyttet til lasting av jernmalmprodukter og lossing av mineralprodukter. Arbeidet her er basert helkontinuerlig skiftordning.
I tillegg er driftssjefen ansvarlig for daglig drift av bygg og infrastruktur som veier og kaianlegg.
Driftssjef har nært samarbeid med avdeling for vedlikehold, prosjekt og produksjonsplanlegging i selskapet, og har budsjett og personalansvar for sine ansvarsområder. I tillegg ligger der oppfølging av entreprenører som utfører tjenester innen maskin- og bukserbåttjenester .

Dina kvalifikationer

Vi søker en person med bakgrunn som ingeniør/siv. ing. og ledererfaring fra industriell prosessvirksomhet eller bergverk.
Du må ha gode evner til samarbeid på tvers av fag-, organisasjons- og avdelingsgrenser, kunne arbeide systematisk og analytisk og å utvikle en fleksibel og god arbeidsform i avdelingen

Vi erbjuder

Konkurransedyktig lønn og gode forsikrings og pensjonsbetingelser.
Arbeid i et selskap med tett kobling mot et av Skandinavias største selskaper med stor mulighet for faglig utvikling.

Övrig information

Søknadsfrist er 22. desember 2017
Spørsmål kan rettes til HR ansvarlig Malin Uteng Johansen, malin.uteng.johansen@lkab.com eller daglig leder Jacob J. Steinmo, Jacob.J.Steinmo@lkab.com, 959 23 999.