Artboard 1Artboard 1Checkmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitterYouTube
 • Befattning

  Ingenjör

 • Stationering

  LKAB, Narvik

 • Anställningsform

  Tidsbegränsad anställning

 • Sista ansökningsdatum

  2017-10-25

Ansök nu

Om företaget / verksamheten

LKAB er et internasjonalt høgteknologisk gruve- og mineralkonsern som utvinner og foredler Norrbottens unike jernmalm for det globale stålmarkedet. Bærekraft er kjernen i vår forretningsidé og vårt mål er å være et av de mest innovative, ressurseffektive og ansvarsfulle bedrift i bransjen.

Konsernet, som omsatte drøyt 16 milliarder kroner 2016 og har cirka 4 200 ansatte i 13 land, inkluderer også industrimineraler, boresystem, togtransporter, entreprenørtjenester og eiendomsselskap.
I Narvik har LKAB jernbaneterminal og havn for lossing og lasting av jernmalmprodukter med en årlig kapasitet på 30 millioner tonn, som gjør den til Norges største havn for bulkmaterialer.

Om tjänsten

Da vår miljøingeniør går i 1 års permisjon søker vi vikar i tidsrommet 1. desember 2017- 31. desember 2018

Miljøingeniør 100% vikar stilling i perioden 01.12.2017-31.12.2018

Om stillingen:
Funksjonen som miljøingeniør er både rettet mot ytre miljø og helse/sikkerhet i det daglige arbeidet ved havnen og terminalen til LKAB i Narvik. Miljøingeniøren rapporterer til daglig leder

Sentrale arbeidsoppgaver:
Innen ytre miljø er oppfølging og rapportering knytte til krav i bedriftens tillatelse til virksomhet en sentral aktivitet. Videre vil organisering og gjennomføring av miljørelaterte måleprogram, rapportering internt i henhold til LKAB konsernets rutiner, energikartlegging og tiltak knyttet til bedriftens energiledelsessystem, støtte til bedriftens avdelinger innen daglig drift og forhold relatert til ytre miljø.
Innen helse og sikkerhet vil du arbeide sammen med vår arbeidsmiljøutvikler innen oppgaver relatert til yrkeshygieniske målinger, kjemikaliehåndtering og risikoanalyser med tilhørende handlingsplaner.

Dina kvalifikationer

Dine kvalifikasjoner:
Ingeniør eller siv.ingeniør innen miljø- eller prosessrelaterte fagområder.
Erfaring fra tung industri, bergverk- eller miljørelatert forvaltning er en fordel,
men nyutdannede oppfordres til å søke.
Gode datakunnskaper.
Førerkort kl B

Vi ønsker deg som er faglig sterk og løsningsorientert. Du må være strukturert og kvalitetsbevisst, samt trives med å jobbe både i team og selvstendig.

Vi erbjuder

Vikar 100% stilling.
Arbeidsplass er Narvik.
Vi kan tilby en spennende arbeidsplass med trivelige kolleger og et godt arbeidsmiljø.
Vi tilbyr videre konkurransedyktig lønn og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Övrig information

For ytterligere informasjon om stillingen vennligst ta kontakt med Malin Uteng Johansen på malin.uteng.johansen@lkab.com

Søknadsfrist: 25.10.2017