Artboard 1Artboard 1Checkmarkclose-chubbyCombined ShapeexpandExternal-LinkUntitled-3gridlkab-breadcrumb-startinfoUntitled-1listplay-linkplay-sololkab-printikon-sök-lkabTwitter
 • Befattning

  Förare av tåg

 • Stationering

  LKAB Malmtrafikk AS, Narvik

 • Anställningsform

  Fast stilling

 • Sista ansökningsdatum

  2016-11-28

Ansök nu

Om bedriften

LKAB er et internasjonal høyteknologisk mineralselskap, en av verdens ledende produsenter av foredlet jernmalm til stålindustrien og en voksende leverandør av industrimineralprodukter til andre sektorer. LKAB har vell 4000 ansatte fordelt på 30 selskaper i 15 land.

LKAB Norge AS og LKAB Malmtrafikk AS er de norske selskapene i LKAB konsernet. Utskipningshavnen i Narvik har fungert som den viktigste havnen for utskipning av jernmalm fra LKABs gruver siden 1902, og er den nest største havnen i Norge, målt i tonnasje.
LKAB Norge AS ansvarer for lagerhåndtering og havneterminalen, mens LKAB Malmtrafikk AS ansvaret for jernbaneterminalen.

Ca 20 mill tonn jermalm håndteres gjennom anlegget og skipes ut til kunder over hele verden.

Om stillingen

Du kommer til å ha tjeneste som lokfører med stasjonering i Narvik. Stillingen omfatter togframføring på strekningen mellom Narvik i Norge og Kiruna i Sverige.
Arbeidet vil også bestå i lossing, lasting samt skiftning på våre terminaler.

Stillingen innebærer turnus arbeid inkludert nattarbeid.

Dine kvalifikasjoner

Vi søker deg som har et gyldig førerbevis og det må også fremvises godkjent helseattest.
Du må kunne beherske norsk eller svensk muntlig og skriftlig.

Ved ansettelse må du gjennomføre opplæring gitt av bedriften for godkjenning av kjøring på Ofotbanen i Norge og på Malmbanan i Sverige.

Vi ønsker deg som er engasjert, nytenkende og ansvarsfull.

Øvrig informasjon

Stillingen inngår i LKAB Malmtrafikk AS’s avdeling for linjetrafikk.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Produksjonssjef linjetrafikk Roger Evensen tlf 959 23 864 evt mail: roger.evensen@lkab.com

Søknadsfrist: 28.11.2016