Till startsidan

Hem

Goda utsikter inom LKAB

På LKAB får du möjlighet att utvecklas.

Sök jobb här!

Kvartalsrapport för andra kvartalet 2014

2014-08-15 Efterfrågan på LKAB:s klimatsmarta järnmalmsprodukter förväntas vara fortsatt god samtidigt som det globala järnmalmspriset nu etablerats på en lägre nivå. Lägre järnmalmspris i kombination med stora avsättningar för samhällsomvandlingen leder till lägre resultat och kassaflöde för andra halvåret jämfört med första halvåret. Därför är höjd produktivitet, ökade volymer från nya gruvor och en ansvarsfull samhällsomvandling avgörande för LKAB:s långsiktiga konkurrenskraft.

Kickoff för 12 elever som börjar gymnasiet i Malmberget med LKAB-profil. Tävlingar och fika ute vid Vassarastugan före detta Salfstugan.

Kickoff för gymnasieelever med LKAB-profil

2014-08-29 I år har tolv elever tagits ut till gymnasieprogram med LKAB-profil vid Välkommaskolan i Malmberget. Fem gymnasieprogram arbetar med LKAB-inriktning. Nytt för i år är två elever från naturvetenskapsprogrammet.

LKAB Veckobladet nr5 ute nu!

2014-08-29 Månadens tema är FoU, forskning & utveckling. Vi träffar Anna Chiara som är med och utvecklar framtida borrsystem. Läs om fjällvandraren som hamnade i gruvan och om framtidens skarvlösa borrteknik.

Multiarena invigdes på Malmstaskolan

Malmstabarn firade sin snyggare skolgård

2014-08-27 Planen som kan användas till diverse aktiviteter är ett steg i att hålla östra Malmberget attraktivt och LKAB:s projekt Ett snyggare Malmberget är medfinansiärer.

Vi bygger klimatsmart för Sveriges lägsta fjärrvärmepris

2014-08-19 LKAB, Kiruna, Kommun och Tekniska Verken i Kiruna AB börjar förberedelserna för att bygga Kirunas nya energisystem. Byggstart sker 2015.