Till startsidan

Hem

Goda utsikter inom LKAB

På LKAB får du möjlighet att utvecklas.

Sök jobb här!
Ettan nr 4 2014 LKAB Framtid

Läs LKAB Framtid nr 4 på webben

2014-09-18 ”Tuffare tider kräver fokus på kostnader”. Så inleder LKAB:s vd Lars-Eric Aaro ledaren i senaste numret av LKAB Framtid. I tidningen kan du läsa om hur det går i Svappavaarafältet med de nya gruvorna, den minskade damningen på samtliga verksamhetsorter och om hur Malmfältsborna svarade i den senaste SIFO-undersökningen när det kommer till vibrationer och miljö. Du får även senaste nytt om byggplanerna i Kiruna.

Johanna Mattsson blir masserad av en lagkamrat inför bronsmatchen

En medalj och två femteplatser

2014-09-17 De LKAB-sponsrade brottarna är hemkomna från Uzbekistan och berättar här om sina upplevelser och instatser under VM-turneringen.

Brottnings-VM Uzbekistan 2014 Johanna Mattsson Sofia Mattsson Henna Johansson

Stort grattis till silvret Sofia!

2014-09-12 ​Sofia Mattsson tog sig igår till final i brottnings-VM där hon ställdes mot japanskan Yoshida Saori. Sofia tog sin första medalj i 55-kilosklassen och vi på LKAB gläds med henne.

Startskott för sanering av Ala Lombolo

2014-09-11 Sjön Ala Lombolo i Kiruna är kanske den mest förorenade sjön i Sverige. I och med att den sista ammunitionslådan som gömt sig djupt ner i bottensedimentet sprängdes den 11 september kan åtgärdsarbetet ta fart.

Leveäniemi tömmning

Snart dags för provbrytning i Leveäniemi

2014-09-11 Drygt 30 miljoner kubikmeter vatten har pumpats bort från dagbrottet Leveäniemi i Svappavaara. Kvar återstår en mindre volym och snart är det dags för provbrytning.