Till startsidan

Hem

Tänk om
din framtid finns hos oss

LKAB ger sig ut på rekryteringsturné.

Kommer vi till din ort?
Delårsrapport för tredje kvartalet 2014 presenterades den 24 oktober. Lars-Eric Aaro intervjuades.

Kvartalsrapport för tredje kvartalet 2014

2014-10-24 - Efterfrågan på högkvalitativa järnmalmsprodukter, såsom pellets, ökar globalt samtidigt som ett överutbud av järnmalmsfines föreligger. Vår strategi att vara en leverantör av högkvalitativa klimatsmarta järnmalmspellets är rätt i tiden, trots att den globala marknaden för järnmalmsprodukter fortsatt är utmanande, det skriver LKAB:s vd och koncernchef Lars-Eric Aaro.

AppleMark\n

Nu är säsongen igång för Ylva

2014-10-28 Ylva Stålnacke, ungt skidlöfte från Kiruna har gjort sin säsongdebut i Sölden. Här berättar hon om känslan efter tävlingen och vad som väntar härnäst.

Nytt nummer av LKAB Framtid ute

2014-10-23 Läs bland annat om: "Nytt marknadsläge kräver krafttag". "Företagsbolaget för trygghet". "Högre axeltryck på malmvagnarna ökar lastvikten". "Omvandlingen i Malmberget fram till 2032".

Flygbild över Kiruna, Luossavaaras topp.

Lösning för Luossavaaratoppen

2014-10-23 LKAB har i samråd med Kiruna Showroom övertagit ägarskapet av den tilltänkta hotellbyggnaden som påbörjats på Luossavaaras topp. Båda parter är överrens om att inte fortsätta bygget, utan vill hitta en ny lösning.

Lokverkstaden KUJ 1365

LKAB inför hållbarhetskriterier för leverantörer

2014-10-13 Pressmeddelande: Hållbarhet blir en viktig faktor när LKAB väljer leverantörer framöver. Ett nytt ramverk för samtliga företag som levererar till LKAB kommer att leda till mer hållbara inköp.