Till startsidan

Hem

Tänk om
din framtid finns hos oss

LKAB ger sig ut på rekryteringsturné.

Kommer vi till din ort?
Lokverkstaden KUJ 1365

LKAB inför hållbarhetskriterier för leverantörer

2014-10-13 Pressmeddelande: Hållbarhet blir en viktig faktor när LKAB väljer leverantörer framöver. Ett nytt ramverk för samtliga företag som levererar till LKAB kommer att leda till mer hållbara inköp. Målet är att LKAB ska bli ett ledande företag vad gäller hållbara inköp och att stärka LKAB:s position som ett av världens mest resurseffektiva gruvföretag.

F050 malmvagnar i bistert vinterklimat.

Tyngre tåg på Malmbanan

2014-10-10 Högre axeltryck ska öka lastvikten i malmtågen med tio procent. Det sker genom att höja axeltrycket på vagnarna från 30 ton till 32,5 ton.

Sofia Mattsson, brottning, sponsring

Allt avgörs där och då

2014-10-06 Sofia Mattsson är hemma i Gällivare och tränar. Här blickar Sofia tillbaka på dagen då hon tog VM-silvret och hon längtar redan efter att få stiga upp på prispallen igen.

LKAB Veckobladet nr6 ute nu!

2014-10-03 Månadens tema är mångfald på arbetet. Läs om olikheter på arbetet som skapar nytänkande. Vi presenterar några av LKAB:s 250 olika yrken. Sex förväntansfulla traineer har påbörjat ett händelserikt år och berättar om sina tankar. Veckobladet har minglat på ett lopp i gruvklass, fastnade du på bild?

Husköp prioriteras enligt tidplanerna

2014-10-02 När LKAB köper hus i Kiruna och Malmberget i samband med samhällsomvandlingarna kommer områden som ligger först i tidplanerna att prioriteras. Detta görs för att nyttja resurserna för värdering och inköp på bästa sätt.